Ştirile pentru străinătate

“Agerpres. Deputatul PNL Cristina Pocora a solicitat CNA, prin intermediul unui comunicat de presă, să găsească soluţii privind violenţa promovată de unele desene animate, care afectează personalitatea copiilor.
‘Copiii noştri au nevoie de Mickey Mouse, de Minnie, de Pluto, au nevoie de poveşti şi de eroi care nu promovează violenţa! Din păcate, aceste desene animate au dispărut de pe posturile TV din România şi nu pot cere posturilor private care difuzează desene animate să-i readucă pe ecrane pe aceşti eroi. Dar pot cere CNA (…) să ne ajute copiii! Dragi membri CNA, vă rog ca, împreună, să găsim soluţii pentru a ne feri copiii de violenţa din desene animate! Este o violenţă total gratuită, pe care noi trebuie să o eliminăm sau măcar să o diminuăm’, susţine Pocora.”

CNA ar putea, de exemplu, să facă o chetă. Sînt convins că s-ar găsi cîţiva parlamentari care să doneze. Banii astfel strînşi se vor duce, lunar, la televiziuni. Care vor cumpăra desene animate cu Mickey, Minnie şi Pluto. Singura problemă e că ar ieşi din grile tocşourile cu politicieni la fel de simpatici.

“BUCUREŞTI (MEDIAFAX) – Fostul premier Adrian Năstase a declarat, joi, la Realitatea TV, că stabilirea unor componente ale scutului american în România este un lucru util şi bun, adăugând că dislocarea acestora face parte din mecanismul de apărare în contextul aderării la NATO. 

“Eu consider că este un lucru util şi un lucru bun. Acum, dacă Iranul sau nu-ştiu-cine vor hotărî în viitor să atace, nu ştiu”, a spus Năstase. 

“Fiind ţară NATO, suntem probabil o ţintă. Dar la lucrul acesta trebuia să ne gândim atunci când am intrat în N ATO. Deci, facem parte dintr-o echipă. (…) Noi intrând în NATO, acceptăm anumite obligaţii pentru că în schimbul acestei umbrele de securitate, avem nişte avantaje”, a spus Năstase.”

Vă reamintesc: domnul Năstase a fost premier. Acum, vrea să (re)devină şef peste PSD, cel mai mare partid de opoziţie. Cam “uşoare” comentariile dumnealui la un subiect atît de greu, nu credeţi?

“Sfântu Gheorghe, 4 feb/Agerpres/ – Conducerea Consiliului Naţional Secuiesc (CNS) susţine că declararea limbii maghiare drept limbă oficială în ‘Ţinutul secuiesc’ nu va afecta cu nimic statutul limbii oficiale a ţării, cele două limbi urmând să aibă o poziţie de egalitate în judeţele Covasna, Harghita şi Mureş.”

Upssss!!! Care…ţinut?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s