De ce sînt extrem de relaxat?

Uite de aia:
“Bucureşti, 12 feb /Agerpres/ – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a solicitat, vineri seară, la Comandamentul de iarnă, operatorilor de salubritate să fie pregătiţi să intervină în cazul unor precipitaţii sub formă de ploaie care se anunţă în noaptea care vine şi în cursul zilei de sâmbătă. De asemenea, Sorin Oprescu le-a atras atenţia operatorilor de deszăpezire, Apa Nova, ISU şi RADET, conform ultimelor prognoze, să se aştepte la ninsori abundente începând de duminică seară.”

Şi de asta:
“Bucureşti, 12 feb /Agerpres/ – Schimbarea culorii de pe fundalul stemei ţării, din albastru în mov, a constituit, vineri, subiect de discuţie la bilanţul activităţii pe anul 2009 a Curţii de Apel Bucureşti (CAB).”

Sincer să fiu, şi de asta:
“PLOIEŞTI (MEDIAFAX) – Lucrările la tronsonul de autostradă Bucureşti-Ploieşti sunt realizate în proporţie de 50%, a declarat, vineri, la Ploieşti, premierul Emil Boc, care a adăugat că speră ca acestea să fie finalizate până la finele anului, transmite corespondentul MEDIAFAX”

Şi, ca să am o seară perfectă, iată:
“BUCUREŞTI (MEDIAFAX) La Buzău, conducerea organizaţiei PNL a convenit un “gentlemen’s agreement” cu consilierii judeţeni ai PDL de acolo, ceea ce înseamnă că nu există niciun fel de document sau de alianţă. Este vorba de o înţelegere prin care consilierii noştrii şi consilierii lor rezolvă anumite probleme şi proiecte în interesul comunităţii locale. Acest fapt nu reprezintă o alianţă politică, nici la nivel judeţean, nici la nivel naţional”, a susţinut Radu Stroe.”

Să vedem ce-am înţeles. Va ploua la Bucureşti. Apoi, va ninge. Primarul n-a precizat dacă va fi şi soare. Oricum, ne vom da seama de toate astea pe propria piele.

Flacăra a lovit iar. Subiect de discuţie era, oricum, de ceva vreme. Peste tot. De ce n-ar fi şi la o şedinţă de bilanţ?

Autostrada (“3” sau “Iernii”???) e gata pe jumătate. Ceea ce n-am înţeles: care jumătate e gata? Au terminat de construit gardurile de protecţie sau au asfaltul în depozite?

Declaraţia domnului Stroe mi se pare cea mai sinceră declaraţie pe care o putea face, vreodată, un politician. În sfîrşit au aflat de ce-s ei acolo. Să lucreze “în interesul comunităţii locale.” Felicitări! Mă rog, “anumite” Felicitări.

Advertisements

4 thoughts on “De ce sînt extrem de relaxat?

  1. Stai putin,cap de afis trebuie sa fie domnul Traian Basescu, care a afirmat ca am iesit din recesiune in plina campanie electorala.
    Asa,ca sa fim complet relaxati. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s