99 %

Orice apă de gură care apare la televizor mă protejează împotriva a cel puţin 99% din bacterii. Unele ajung la procentul care mă pune pe gînduri de 99,9.
E ăsta un procent bun? Daca l-aş transforma în voturi, nu mi-ar plăcea să ştiu că 99% dintre oameni ar fi pentru ceva – în cazul ăsta contra ceva. E o majoritate prea de tot.
Şi-ar mai fi ceva: dacă apare o bacterie nouă? Sau s-a stabilit: nu mai vine nimic pînă la confruntarea finală?
Nu mă pricep şi scriu acum ca un necunoscător ce mă aflu. Recunosc. Dar aş prefera o apă care să mă scape de vreo 50% din bacterii. De restul mă ocup eu.

15 thoughts on “99 %

  1. Pe mine m-a speriat rău reclama aia la periuţa de dinţi care zicea că 80% dintre bacteriile guriţei nu se află pe dinţi, ci pe gingii. Şi iaca, Superperiuţa vă vine în ajutor, cu o parte vă rezolvaţi dantura, cu cealaltă – limba şi gingiile. De ceva timp aştept cu emoţie periuţa de dinţi prevăzută cu dispozitiv de curăţare a omuşorului, dar până la ora asta… NIMIC. Voi continua să sper! Omuşorul meu merită tot ce-i mai bun! Să luptăm pentru omuşori mai fericiţi!

    1. In ritmul asta vor ajunge la concluzia (cum cine? Specialistii britanici, normal!) ca bacteriile, microbii si alti prieteni sint asa de multi ca nu mai au loc in gura. Sa vezi atunci periuta minune!

  2. Există şi detergent care scoate 99 de pete, test de sarcină cu eficacitate 99%, Nena are o melodie cu 99 de baloane roşii, Jay-Z- cu 99 de probleme, sexul copiilor se face printr-un calcul personal, 99% sigur, Băse zice că 99% din români iubesc manelele… Ne lipseşte puţin pentru a fi perfecţi. Dar nu ştiu de ce am impresia că ne lipseşte atât de mult…

    1. Nuuu, noua nu ne lipseste nimic. Doar ca nu s-a inventat inca detergentul 100%. Sau, ceva mai complicat dar mai eficient, hainele care nu se murdaresc niciodata. Am zis suflete? Pardon.

  3. Reclamele românești, cu 2-3 excepții, sunt fie grețoase, fie obscene, fie stupide …dincolo de limita suportabilității! 🙂

    1. Tocmai am vazut una la Cif si Domestos. Cred ca se dau la pachet. E cu o mare familie care pare foarte fericita pentru ca freaca toata casa, inclusiv mingea de fotbal a baiatului. Sincer, il prefer pe Mr Proper. (sau pe domnul ala care face treaba singur)

  4. Desi nu prea sunt patriot as prefera o apa de gura pe baza de tzuica batrana. Daca gaina batrana face supa buna de ce nu tzuica batrana si aromata pastreaza gura sterila si curata !?!

    1. Mă voi gîndi intens la această provocare. Cine ştie, poate le dăm o idee producătorilor de apă de gură. Dar, pentru că tot sîntem la reclame, să nu fie cumva ca în povestea cu tratamentul cu usturoi.

  5. noroc ca inca nu s-a inventat presedintele care sa ne faca pe toti manelisti.chiar azi am intrat pe facebook in grupu celor 1%. ma rog, sunt un pion otravit. da ei m-au invitat.

    p.s mai era si “99 ways to die”, apropo la Adi Vera mai sus

Leave a comment