Prima decizie bună a guvernului: Mersul pe burtă – absolut interzis!!!

La Guvern nu mai e ca pe vremuri: mai precis, nu se mai poate merge pe burtă. E o decizie grea, sînt convins, gîndită şi dezvoltată în cele mai ascunse subsoluri ale palatului. Undeva unde doar puţini iniţiaţi au acces.
De ce toate aceste măsuri de siguranţă, de unde secretomania asta? Poate pentru că şefii din guvern, în frunte cu cel mai mare şef, desigur, şi-au dat seama că aşa nu se mai poate. Că, dacă vor scoate hotărîrea în faţa publicului avid de dezbateri importante, riscă să le dea posibilitatea grupurilor de presiune să modifice decizia pe ici, pe colo, în punctele esenţiale. Şi să ne trezim, în cele din urmă, cu o altă hotărîre fără putere.
Aşa că, potrivit surselor mele, guvernanţii, cei mai guvernanţi dintre guvernanţi, s-au adunat noaptea, la subsol, într-o cameră secretă pe care o foloseşte şeful cel mare pentru puţinele sale clipe de relaxare, au stins lumina şi-au aprins lămpile cu gaz, au închis telefoanele mobile şi-au scos bateriile (i-Phon-urile au rămas la etaj, cu părere de rău), au stat şi-au gîndit şi-au mai stat niţel şi, în fine, au decis. Iată ce-a ieşit:

Ca dovadă că e, probabil, prima decizie acceptată de masele largi de oameni ai muncii, de intelectuali, liber-profesionişti, sportivi de performanţă sau de ocazie, români, maghiari şi alte naţionalităţi conlocuitoare, trecătorii s-au supus instantaneu. Bravo, domnilor! În sfîrşit mergeţi pe drumul cel bun!

Advertisements

4 thoughts on “Prima decizie bună a guvernului: Mersul pe burtă – absolut interzis!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s