Felicitările din Spam

Primesc, în ultima vreme, tot mai multe comentarii care intră direct la “Spam”. Cîteva dintre ele sînt savuroase. Iată-le:

“Am luat notă de faptul că de tot felul de asigurare, de asigurare de sănătate estecel mai controversat din cauzadiscordiei între obligația deplanul companiei de asigurări de a rămâne a face bani și nevoiacumpărătorului de a avea asigurare . Comisioanele companiilor de asigurări ” cu privire la planurile de wellness, au devenit mici , prin urmare, unele întreprinderi se luptă pentru a profitului . Vă mulțumim pentru ideile pe care le discuta prin intermediul acestui site . Salutari!

Comentariul de mai sus e la pagina “despre mine”. Urmează unul cel puțin la fel de lipsit de sens, la un post care se numește “Prima zi de școală”.

“Va multumim pentru un alt site-ul web informativ . Locul altceva poate doar eu sunt obtinerea acest tip de informații scrise într- un astfel de mijloc perfectă? Am un proiect care am pur și simplu operează în prezent pe , și am fost pegrija pentru astfel de informații . Salutari!”

Desigur, nu pot să fac față laudelor. Le împărtășesc, lumea mă apreciază!!!! Iată dovada:

“Tu ar trebui să ia parte la un concurs de top – of-the- line bloguri pe web . Voi pleda acest site ! Vă doresc noroc !”

Laudele continuă, doar nu v-ați imaginat că se opresc aici….

“Bun post. Am fi predat ceva mai dur pe blog-uri complet diferite de zi cu zi . Va fi , în orice moment stimularea de a învăța materialul conținut de alți scriitori și să respecte un pic ceva de la magazinul lor . Aș dori să folosească unele cumaterialul conținut de pe blogul meu , dacă nu te superi . Natually voi oferi un hyperlink în blog-ul dvs. net. Multumesc pentru partajarea . Salutari!

Comentariul de mai sus e la…”despre mine”….

Eu mă bucur, să știți. Mă bucur de fiecare dată cînd îmi scrie cineva, chiar dacă vorbim despre o mică aplicație construită de hackeri. Sau cum se numesc ei. Tot la “Scrisori de la cititori” le voi încadra. Vorba lui Bulă care-și suna fetele din agenda telefonică să le întrebe dacă vor să facă sex cu el.

PS. Nu pot să închei fără tradiționalul “Salutări!”

Advertisements

2 thoughts on “Felicitările din Spam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s