La repezeală despre politică

  1. Dacă numărul de miniștri va crește în noul guvern Ponta fără să crească numărul de angajați, înseamnă ori că miniștrii nu sînt angajați, ori că actualul executiv, adică primul guvern Ponta, este supradimensionat.
  2. O dată cu intrarea în legalitate a noului Parlament, în România va crește nivelul de trai. Statistic vorbind, cel puțin 100 de oameni o vor duce mai bine.
  3. Și tot despre guvern. Victor Ponta a spus așa: “indiferent de restructurări, de reîmpărțiri ale portofoliilor, nu se sporește numărul de angajați nici măcar cu un om. Dimpotrivă, aveți ocazia prin aceste restructurări, acolo unde sunt prea mulți și care nu fac nimic și care au fost angajați doar ca sinecură politică, să le mulțumiți și să îi trimiteți la muncă.” Ceea ce arată că Victor Ponta e uituc. Altfel, aș zice că dă dovadă de fățărnicie. Cum adică să recunoști că, în propriul tău guvern există oameni care nu fac nimic, care au fost angajați pentru că așa trebuia, că șînt prea mulți și să te aștepți, după toate astea, să te cred? Să am încredere că vei face ceva bun în țara mea?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s