“Like” Ponta, noua stea Facebook

Nu știu cine l-a convins pe premier să fie popular. Cine i-a schimbat brusc strategia de imagine? E cineva atît de influent încît să îl facă pe Victor Ponta să se joace cu postările pe Facebook sau e doar „vina” consilierilor? Și, mai ales, cum de un om atît de criticat în on-line strînge mii de „like”-uri la fiecare poză de pe contul personal?

 

Screen shot 2014-01-03 at 5.09.41 PM

 

 

 

Fără să susțin că am găsit răspunsul la ultima întrebare de mai sus, ceea ce înseamnă că nu mă deștept, pot avansa o ipoteză. Pentru asta am studiat puțin cine sînt cei care comentează aici. Doamna care scrie despre cel de sus numindu-l, simplu, „d-ul” este pensionară (cel puțin din fotografie). Are aproximativ 80 de prieteni. Joacă cîteva jocuri (stupide) de pe facebook. A reușit să strîngâ 32 de aprecieri pentru acest comentariu.

Domnul e profesor. Ceea ce înseamnă că e un om relativ la curent cu ce se întîmplă în lume. Deci ar trebui să știe, măcar, că Schumacher s-a lăsat de F1. (Și, apropos, dacă ești profesor și ai cont de facebook, măcar elevii tăi dacă-ți sînt prieteni și tot faci peste 200, cît are „domnul profesor” acum.)

 

Repet, nu vreau să spun aproape nimic cu această micro-investigație.  Vreau, doar, să ne fie tuturor bine, să fie pace și, fără nici o legătură cu subiectul, să se gîndească cei care își construiesc profiluri populare false că e foarte posibil ca la alegeri să-i voteze tot „prietenii” care le dau „like”.  De mai multe ori.

 

PS. Și-acum să curgă „like”-urile!

PPS. Tot fără legătură, am aflat azi că în română există cuvîntul “felonie”. Aș fi jurat că nu se poate așa ceva!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s